Vem är Du?

Det verkar nu vara oerhört populärt att ha frågestunder bland bloggarna. En frågestund där läsaren får chansen att fråga bloggaren om vad som helst.

Jag vet inte om jag tycker detta är speciellt fräscht. Då utgår man ju från att det finns någon form av intresse för ens person. Det är fåfänga, höga hästar och osexigt. Visst?

Jag tror bestämt jag gör tvärtom. Många gånger har jag undrat över vilka läsare jag har.

vem är Du?

Svara genom ett klick HÄR. Tack på förhand.

23 kommentarer:

berinder sa...

Mensan, Piratpartist, Lycklig, Sambo, Kattägare.

Tycker det är rätt att göra fel!
Tycker det är fel att göra rätt!

Gillar inte att behöva skriva in capcha när jag redan har identifierat mig.

Anonymous sa...

Kul grej!

Jag är en 30 årig singeltjej från Göteborg (bor i Mölndal) som jobbar på labbet hos ett stort läkemedelsföretag. Jag gillar dans, musik, teater och italiensk mat. Jag följer din blogg dagligen då jag gillar ditt uttryckssätt.

Kom igen nu alla andra!!!! 100 svar måste ju in.

Anna sa...

Ja vem är jag, din kusifru, blivande trebarnsmamma, för morgonpigg i ett hus av sjusovare, tankspridd...och tvungen att börja spela mer bowlig så jag kan slå dig...och framförallt din rackarns syster som knep tjejernas pris på bowlingen!
får bli övning till nästa gång, tur att småkillarna fick bowlingsett av morbror i julklapp. dock inte så tung klot och käglor men det där med teknik tror jag inte på:-)
kramar

K sa...

Hej! Jag är en 22-årig Adobe support som tidigare genomgått HACCP (hygienutb) när jag var student och extraknäckte på Max. Efter det tvättar jag händerna minst 7sek.

Men finns det inte ett genomgående intresse för dig om flera hundra läser din blogg? Det är bara några stycken som läser min varje dag, tycker du jag gjort mig förtjänt av att tvingas hänga ut mig för att få läsa? Taskig attityd tycker jag.

Rikard sa...

En god vän! o det vet du Jocke.
Som brukar läsa din eminenta blogg så fort jag kommer ihåg.
Önskar dig ett fortsatt gott nytt år min vän!

Mvh
Rikard

Jo tjena sa...

Jag är 21- årig student i Stockholm med flera bollar i luften, föreläser på skolor om HBT med en normkritisk pedagogik bla. Ibland önskar jag att jag kunde flyga, sådär tufft, men sen kommer jag alltid på att jag är flygrädd. Då önskar jag att jag kunde hjula istället.

Ingrit sa...

Jag är en som älskar läsa. Ikke alt, men det hvad jag läsar ska vära nogot som jag tänkar om at det är interessant för mig.
Dit boggi är interssant at läsa, sedan du skriver alt mulight forskellig sag. Jag hoppas at du kommer at skriva igen det här blog.
Gott nytt år :)

Sofia sa...

Jag "råkade" klicka in här för första gången ... och sista! Taskig attityd och ingen ödmjukhet. Inget för mig!! Tack och hej!!!!

Tommy sa...

Hej

Jag är gammal vän och aktiv sporthatare, som du redan vet. Mer har jag inte lust att fläka ut om mig själv på nätet.

Hoppas resan hem till Götet gick bra. Själv lyckades jag precis undvika både handgemäng och attackspyor.

Tommy

Anonymous sa...

Blondin, ekonom, 33 år, jobbar med livsmedelshygien, Stockholmare, mamma, frånskild, springer på S.A.T.S.....

Dinn blogg är grymme...

// Lena

Anonymous sa...

21 årig kille som studerar i Umeå. Gick en utmärkt kurs hos dig 2006 då jag jobbade på en restaurang i STH. Du fick ett rätt tråkigt ämne att bli intressant. Följer din blogg då jag uppskattar din humor. Fast du borde uppdatera oftare.

/ Nils

Anonymous sa...

Hejsan!

Annorlunda grepp du tar. Det är det som är kul med din blogg den är egen och kopierar inte ideer hej villt som alla andra gör. Jo vem jag är????? Kvinna runt 35 hemmahörande i Örebro där jag jobbar med mode. Nu singel men har två barn från tidigare förhållande. Mer blå än röd. Räcker kanske så ....

Kramis lotten

Anonymous sa...

Ishockeyintresserad 23 årig kille från skarabörj... Räcker la bra så.

Gott Nytt Jocke

Johan K sa...

Liksom Tommy och Rickard är jag en gammal vapenbroder.
Är bitvis öppen om mig själv, är dock noga med integriteten och väljer själv det jag vill vara öppen med.
Min fru kommer högst på piedestalen, sedan vänner och släkt. Gillar sportbilen Mazda Miata och mina cyklar och fordon av alla de slag. Busschafför och småföretagare.
Resor, god mat och whisky är livselixir.
Borgerliga värderingar, med stänk av rättvisepatos.
Gillar demokrati, NATO, EU, Euron och kärnkraft och jazz för att ta några exempel.

Anonymous sa...

33 år och man, hemmahörande i Göteborg som gärna kockar i köket... Kör en Audi 2008. Fortsätt NU att blogga här e du snäll..

Johan

Anonymous sa...

Det är jag, din systerdotter...

Anonymous sa...

He he he du är skön du Spanarn. Medan andra bloggare egoistiskt ber sina läsare att de ska ställa frågor om dem själva så ställer du nyfiket en fråga till dina läsare. Du lyfter därmed fram dina läsare istället för tvärtom. Respekt!

Jag är en tjej på 29 år. Sosse, sjuksyster, örebroare och humanist som ofta är ute på resande fort (gärna då lågbudget)…

Hälsning Viktoria

Johan sa...

Din kusin Johan anmäler sig till skaran av svaranden. Sitter här och irriterar mig över att nån kört emot vår 3 veckor gamla bil.

Alex sa...

Heter Alex Schulman, ska bli pappa, är 32 år, bor på Östermalm
jobbar som journalist och bloggare. Bra så.

Susanne sa...

Läser böcker mest thrillers
Bor i bostadsrätt i Lule
Har lillasyster som är bästa Skotercrossförare
KKB är bäst

Kom tillbaka nu!

Hanna sa...

Student på 30 år som är intresserad av musikskapande, dans, klimat, mat, genus, skrivande, Musik, kommunicera och gillar champagne, människor som är rakt på sak, rutiner...

pinglan sa...

Du vet nog lite av mig, du har ju kikat in på min blogg, blondinen som skriver om allt och inget. Bor nära dig och gillar din stil på bloggen ;)

Jimmy sa...

Jag är en 35 år och doktor i Livsmedelskemi. Jag är jätteglad att jag hittat en blogg som balanserar upp denna våg av villfarelser som dagligen sköljer över oss angående livsmedelstillsatser. Jag hade själv skrivit en liknande blogg om jag inte genom min profession varit, "på pappret", jävig. Jag håller i teknisk support och utvecklings projekt över hela Norden för ett stort antal E-nummer...

I övrigt har jag ett stort intresse för mat och ädla drycker (i synnerhet finare ölsorter). Jag ägnar mig åt ett antal idrottsaktiviteter, och är lagom musikalisk.